Chiar daca, in ultima vreme, Manuela Harabor s-a retras din fata camerelor de luat vederi, ea ramane una dintre cele mai indragite prezente din lumea filmului romanesc.

Cu siguranta va mai aduceti aminte de "Veronica" sau de "Padureanca", personajul care a consacrat-o si de la care i-a ramas si porecla. Mai nou, Manuela cocheteaza cu rolul de producator in cadrul propriei case de productie "Kentauros". Cu prilejul lansarii unei colectii de bijuterii, a carei imagine o reprezinta, actrita ne-a destainuit in ce consta farmecul discret al unei femei la 38 de ani.

Ce ai mai facut in ultima vreme?

- M-am concentrat mai mult asupra carierei de producator. Am o casa de productie "Kentauros" care ofera servicii complete. Anul acesta am reusit sa-i definitivam constructia. Detinem cinci platouri de filmare, am terminat 2 productii la doua filme si nenumarate reclame pentru piata externa. Ne declaram multumiti pentru primul an, in care ne-am format o echipa de productie. Anul viitor asteptam proiectele mai mari pentru care ne-am pregatit foarte bine anul acesta.

Cum ti se par studiourile de productie autohtone?

- Este si normal ca acestea sa fie in plina dezvoltare, pentru ca foarte multa vreme Romania nu o sa mai fie o piata de productie ieftina. De aceea, studiourile de productie trebuie sa se impuna pe piata prin calitate. Preturile se vor alinia cu cele din tarile vecine Cehia, Ungaria, si in consecinta, se va impune cel ce va oferi serviciile cele mai bune. In continuare filmele britanice vor veni aici, nu pentru a salva ceva bani, ci pentru calitate, pentru simplu fapt ca nu fac fata sa-si faca toate filmele acolo.

Cand te vom urmari si pe micul ecran?

- Din pacate nu prea mi-a mers pe suflet nici o televiziune. Deocamdata nu mi-am propus sa fac televiziune, nu m-am indragostit inca de acest domeniu si stii cum e, daca nu esti indragostita nu te mariti. Nu as spune nu daca as avea un proiect care sa ma atraga, in care sa cred si care sa-mi placa. Acum am o colaborare cu circul "Globus Varietee". Este o colaborare absolut senzationala pentru mine. Consider ca este o experienta inedita si extraordinara pentru ca spectacolul este atat de viu si capat o energie pozitiva pe care nu am mai primit-o de mult.

-Cum ai devenit imaginea casei de bijuterii?

- In urma cu aproape 8 luni de zile m-am intalnit cu patronul care a venit cu o propunere magulitoare pentru mine, avand in vedere ca in strainatate, Heidi Klum este imaginea bijuteriilor create chiar de ea. Reprezentantii casei de bijuterii au vrut o colectie reprezentata de o personalitate din Romania. Astfel am fost asezata pe acelasi nivel cu Heidi Klum, ceea ce sincer, nu ma asteptam. Avand in vedere faptul ca sunt o firma extrem de conservatoare, probabil ca aveau nevoie de cineva care sa fie cat de cat discret, sa nu isi puna viata pe tava.

Probabil ca lucrul acesta i-a determinat sa ma aleaga. Ulterior am fost solicitata sa vin cu niste propuneri de design, cam ce mi-ar place mie sa port. Le-am trimis niste modele si surprinzator, le-au placut, le-au pus in aplicare. Urmeaza sa le vedeti in curand. In primavara se va lansa colectia. Nu va pot spune foarte multe, doar ca va fi o colectie din argint.

Cum trebuie sa ne alegem bijuteriile?

- Desi nu sunt foarte bine pusa la punct cu trendul, in materie de bijuterii, am observat ca se poarta aurul alb foarte mult si diamantele cu o stralucire alba. Cred ca acestea vin foarte urat montate in aur galben. Daca ar fi sa aleg intre cele doua as alege platina, aurul galben este mult prea epatant. Cel mai mult imi place argintul, chiar mai mult decat aurul, deoarece nu ma face sa ma simt la varsta la care mi-as etala bijuteriile fastuoase.

Cat de mult conteaza bijuteria in arsenalul seductiei?

- Nu cred ca o femeie care poarta bijuterii seduce mai degraba un barbat decat una care nu poarta. Nu bijuteria in sine seduce, cat persoana care o poarta. Nu cred ca exista un argument care sa ma convinga contrar. O femeie se simte mult mai valoroasa, mult mai feminina cand poarta astfel de accesorii.

Cum te ingrijesti si ce produse folosesti?

- Nu prea am timp pentru frumusete. Cum am fost mai norocoasa de la natura, varsta nu s-a aratat inca. Pot sa spun ca la cei 38 de ani arat inca bine si nu am apelat niciodata la un tratament facial. Nu fac sport, din pacate, si aici o sa trebuiasca sa ma schimb. Nici regim nu am tinut. Mi-ar face placere sa fac masaj, dar nu am timp si nici rabdare. Ma gandesc ca in ora aceea as putea sa fac atatea lucruri. Totusi cred ca e important sa ne gasim timp si pentru lucrurile acestea. Frumusetea nu e vesnica. Din fericire sunt o fire energica, consum energie si primesc energie pentru ca fac ceea ce imi place si aceasta energie pozitiva ma mentine in forma.

Cum arata o femeie eleganta?

- Secretul elegantei este masura. Cred ca trebuie sa ai masura in tot ce faci, cum te imbraci, ce podoabe iti pui. Eu nu cred in femeia care se etaleaza cu toate bijuteriile din casa. Acestea trebuie purtate in functie de eveniment si tinuta. Bijuteria poate sa-ti dea o nota in plus de eleganta sau dimpotriva poate sa anuleze tot efectul. E un sfat, pentru mine este un principiu general. O femeie cocheta arata tot timpul ingrijit, are grija de parul ei sa fie spalat, frumos tuns. In ceea ce ma priveste, nu am stilist nici la imbracaminte, nici la par. O fi la moda dar cred ca am acel bun simt si stiu cum trebuie sa ma imbrac acolo unde ma duc.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.