O colectie CHIC pentru femei s-a lansat pe piata prin Editura Polirom.

Personajele acestui tip de romane sunt tinere independente din mari orase, preocupate de cariera, dar si de relatii. Dragostea, sexul, shopping-ul, dietele, barfele, moda, vedetele sunt subiectele principale ale acestor carti care le vor face cu siguranta pe femei, macar o data pe parcursul lecturii, sa tresara.

''Am adus chick lit (literatura pentru femei moderne) in Romania pentru ca astazi cartile si filmele au devenit mai mult decat un simplu divertisment", ele ofera surse de inspiratie, motive de meditatie sau modele de comportament", a spus Oana Boca, director de imagine Polirom.

Din colectie fac parte "La cumparaturi cu sora mea" si "Poti sa tii un secret?", doua romane de Sophie Kinsella, si "Vreau sa fiu V.I.P.", de Lauren Weisberger. In afara de cartile "Blonde de milioane" si "Lucy Sullivan se marita", semnate de Plum Sykes si Marian Keyes, doua autoare traduse pentru prima data in Romania, in colectie exista si doua reeditari din "Biblioteca Polirom": "Bridget Jones: La limita ratiunii" si "Diavolul se imbraca de la Prada".

Au fost prezenti la evenimentul de lansare din Club Temple Corina Chiriac, Leonard de la Ca$ Loco criticul de moda Ovidiu Buta si Loredana. Imbracata din propria colectie Miss Lori, sotia lui Andrei Boncea nu a rezistat tentatiei de a se da in spectacol.
''Vad ca fiecare dintre voi si-a ales o pozitie in seara asta, eu as prefera sa stau jos'', a grait Loredana catre cei prezenti, nu inainte de a ne dezvalui cateva din tainele depilarii.

Cele sapte titluri amintite s-au regasit, marti seara, si pe vestimentatiile din hartie create de Irina Schrotter.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.