De cateva saptamani, programul Cristinei Rus a devenit infernal.

Din cauza oboselii, cantareata a capatat o gajaiala in voce

Acesta a fost dat peste cap in secunda in care cantareata a acceptat oferta sa danseze in cadrul show-ului difuzat de Pro TV, "Dansez pentru tine". Deja se implineste o luna de cand blonda se pregateste in cantonament si in acelasi timp incearca sa nu-si neglijeze propriile obligatii profesionale.

Lipsa somnului, efortul si drumurile dintre cantari au inceput sa-si spuna cuvantul. Blonda a capatat o gajaiala in voce pe care a pus-o pe seama perioadelor prea scurte de repaus si ii este teama ca aceasta sa nu-i fie afectata si mai mult in saptamanile urmatoare, impiedicand-o sa cante.

Videoclip filmat in doua runde

Asadar, in ciuda oboselii acumulate de cand a inceput emisiunea si a stresului cauzat de aceasta, Cristina merge in continuare la concerte si, mai mult, a turnat o parte a primului clip din cariera ei solo, restul fiind programat pentru sfarsitul saptamanii. Filmarile, dupa scenariul unei povesti de dragoste destramate, au avut loc la barajul Vidraru si ar fi trebuit sa acopere intreg planul.

Din pacate insa, vremea s-a stricat si echipa a fost nevoita sa se retraga urmand ca treaba sa fie reluata duminica aceasta pe lacul Buftea. "Viata ta" este clipul de debut al Cristinei Rus in cariera solo. Cantareata vrea sa revina pe scena muzicala pe cont propriu si, desi se poarta, ea nu va apela deocamdata la colaborari cu alti artisti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.