Proaspat intoarsa din Dubai, prezentatoarea ProMotor, Roxana Ciuhulescu, a avut neplacuta surpriza sa-si gaseasca masina vandalizata in parcare.

Automobilul, un Mitsubishi Colt, era imprumutat pentru doua saptamani de la reprezentanta

Pana aici nimic neobisnuit daca se ia in calcul faptul ca astfel de incidente se intampla in toate parcarile din Bucuresti. Din pacate, cel avariat nu a fost automobilul personal, ci unul imprumutat pentru doua saptamani de la reprezentanta Mitsubishi. Roxana a petrecut saptamana trecuta patru zile in Dubai, timp in care si-a lasat masina in fata blocului, fara sa-i treaca prin cap ca cineva i-a pus gand rau.

La intoarcere, aproape ca nu a recunoscut-o. Zgarieturile de pe portiere aratau ca o electrocardiograma iar pe capota trona inscriptionat cu un cui numele ei, fapt ce i-a demonstrat ca autorul e cineva din zona care o cunoaste bine. Altfel, ar fi asteptat sa apara in parcare automobilul Alfa Romeo 147 despre care toata lumea stie ca apartine vedetei Pro TV si care se afla in service pentru imbunatatiri.

Roxana nu este singura victima din zona si tocmai de aceea a decis sa instaleze o camera de supraveghere pentru a-i prinde pe faptasi si a-i pune sa plateasca toate pagubele. Chiar in ziua in care s-a mutat in zona, protevista s-a ales cu toate cauciucurile taiate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.