In ultima vreme atentia presei s-a indreptat asupra frumoasei mezinei a familiei prezidentiale, Elena Basescu.
In numarul din aprilie al revistei Tango fiica presedintelui ne face niste destainuiri de senzatie. Ea marturiseste, cu modestie, ca este constienta de faptul ca nu frumusetea ci numele a atras atentia asupra ei: "Nu ma consider o fata frumoasa, poate doar o fata cu mai mult noroc decat altele si o fata cu un nume... si datorita acestui nume am devenit atat de vizibila." Si in ceea ce priveste viata amoroasa Elene a oferit cititorilor cateva destainuri esentiale: "De trei ani sant impreuna cu Radu, nu ne-am despartit, asa cum s-a tot scris, dar nu s-a pus niciodata problema casatoriei, nici din partea mea, nici din partea lui."

Pe langa interviul cu fiica presedintelui va mai puteti delecta cu un remember Laura Stoica. In ultimul interviu acordat de cantareata revistei Tango, acesta planuia sa isi anunte sarcina si sa povesteasca pe indelete despre relatiile pe care le-a avut, inainte de a-si intalni partenerul alaturi de care era, in sfarsit fericita.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.