De cateva luni, starul care facea furori in thrillerul "Basic Instinct", arata de parca ar trai in pestera.

Vizibil imbatranit, cu barba neingriita si o oarecare suferinta mascata de grimasele oferite camerelor de luat vederi, Douglas ascunde de fapt o veche suferinta. Fotografiile surprinse in urma cu cateva zile de paparazzi dezleaga oarecum misterul. Vedeta hollywoodiana a renuntat la barba , dar plasturii de pe fata sa ascund urmele unor recente interventii chirurgicale.

Ce se intampla de fapt? Se pare ca, operatiile estetice la care a recurs Douglas in urma cu aproape un an nu au fost 100% reusite. In aprilie 2005, cotidianul "The Sun" nota ca, Douglas a aparut in public cu noua sa fata, "aranjata" de chirurgia plastica, dar nu complet refacuta. "Arata de parca ranile tocmai se oprisera din sangerare si fata incerca cu greu sa se refaca.

Jurnalistii scriau chiar ca Douglas arata mai bine inainte de operatie decat dupa aceasta. Cat despre look-ul sau din aprilie 2006, este atat de ingrozitor incat iti vine sa fugi imediat la medic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.