Din cauza conversatiilor care dureaza cu orele, cantareata plateste frecvent facturi de aproape 20 de milioane

De cate ori incearca sa o sune pe Delia pentru a o intreba de una sau alta, Edi Iordanescu intampina o mare problema. Mai mereu, apelul lui intra in asteptare pe linia 2.

Cantareata vorbeste atat de mult la telefon incat si-a exasperat iubitul. Uneori, convorbirile ei dureaza mai multe ore, timp in care toti cei care incearca sa dea de ea se lasa pagubasi. Este si cazul fiului fostului selectioner Anghel Iordanescu care, atunci cand reuseste sa o prinda la telefon, o mustruluieste zdravan pentru a se asigura ca data viitoare ii va fi mult mai usor sa ia legatura cu iubita lui.

Cu toate acestea, lucrurile se repeta la nesfarsit. Dependenta Deliei Matache de telefonul mobil nu numai ca ii ocupa tot timpul liber, dar ii si goleste lunar buzunarele. Multe dintre facturile pentru mobil se ridica la 20 de milioane. Si totusi, luna trecuta, blonda a decis sa o lase mai moale si mare i-a fost bucuria cand a vazut ca are de plata doar sapte milioane. Cat o va tine, nici ea nu stie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.