Prezentatoarea matinalului "Canalul de stiri" i-a cedat Nicoletei Luciu locul I in clasamentul celor mai mari busturi

Vedeta matinalului de la Antena 1, voluptuoasa Roxana Ionescu, pierde teren in lupta pentru suprematia sanilor in showbizul autohton.

In ultimul an, blonda a pierdut 3 centimetri din circumferinta bustului, cedandu-i conducerea rivalei Nicoleta Luciu. In momentul de fata, Roxana masoara 94 de centimetri , in timp ce vedeta Acasa TV se mandreste cu un decolteu de 96 de centimetri. Curios este faptul ca desi sanii i-au mai scazut in dimensiuni, per total, fosta asistenta a lui Dan Negru s-a implinit considerabil, laudandu-se cu niste forme mult mai pline decat in anii trecuti.

Nu s-a tinut de program

Ingrijorata de proportiile pe care le capatase, Roxana a apelat la un moment dat la ajutorul culturistului Florin Uceanu, pentru a slabi dupa metoda Nicoletei Luciu. Din pacate, blonda nu s-a mai tinut de program, iar rezultatul a fost o burtica pufoasa si destul de nepotrivita pentru un model. Cu programul alcatuit de Uceanu, Nicoleta Luciu nu doar ca a reusit sa dea jos mai multe kilograme, dar a castigat si un numar in plus la sutien. Cu ajutorul unor exercitii speciale, bruneta si-a marit volumul bustului, mandrindu-se acum cu un 75 E de toata frumusetea.

A pozat din nou goala

Cu toate ca are cateva kilograme bune in plus, Roxana ramane insa una dintre cele mai sexy figuri feminine din industria TV. Gazda matinalului "Canalul de stiri" a pozat de curand pentru a doua oara in editia romaneasca a unei celebre reviste pentru barbati. Blonda are in palmares si doua aparitii internationale sub egida acestei publicatii, una in Statele Unite si una in Brazilia. In momentul de fata, dimensiunile vedetei postului Antena 1 sunt de 94 - 63 - 90.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.