Reprezentantul Maltei la Eurovision 2006 soseste astazi in Romania. Fabrizio Faniello se afla intr-un turneu de promovare a piesei "I Do", cu care spera sa dea lovitura in concursul de la Atena.
El va fi invitatul special al emisiunilor "Tonomatul DP 2" de miercuri dimineata si "COOLmea distractiei" de duminica. Fabrizio Faniello si Mihai Traistariu se cunosc din anul 2002, cand au fost invitati sa cante in cadrul unui concert organizat in Germania de fanii Eurovision.

Cei doi s-au mai intalnit anul trecut, la un festival din Bulgaria, unde Mihai a luat trofeul si Fabrizio a sustinut un recital. Fabrizio a mai reprezentat Malta la Eurovision, in anul 2001, in Danemarca. Sarmantul cantaret este cunoscut publicului din Romania atat de la Festivalul International "Cerbul de Aur" din 2002, cat si datorita duetului cu Andreea Antonescu pentru piesa "When We Danced".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.