Prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine" isi va indeplini insa "misiunea" de la Pro TV, alaturi de partenerul ei de scena, Stefan Banica Jr.

Olivia Steer, prezentatoarea uneia dintre cele mai urmarite emisiuni de la Pro TV, "Dansez pentru tine", si Andi Moisescu, realizatorul emisiunii "Apropo TV" vor deveni in curand parinti.

Intrebat cum crede ca va fi ca tatic, Andi a spus ca spera sa fie la fel de bun ca mamica. "Incepand din acest moment, o voi proteja cat mai mult pe perioada sarcinii. Voi fi scutul ei, caci fara suparare, viitorul copil este o chestiune personala si nu un eveniment monden". Pana una alta, Olivia Steer este ocupata pana peste cap cu prezentarea si realizarea materialelor cu vedetele si perechile de la "Dansez pentru tine", care lupta pentru implinirea unor visuri.

Pentru a treia saptamana consecutiv, telespectatorii au ales ca vineri seara sa urmareasca "Dansez pentru tine". Chiar daca stilurile de dans twist si cha-cha-cha au dat bataie de cap la repetitii celor sapte perechi, ei au oferit in seara de 7 aprilie un spectacol urmarit de milioane de telespectatori, aducand Pro TV 13, 3 puncte de rating si 34, 6 procente din cota de piata.

Viorel Sipos si Alexandra Cristea au pierdut duelul vineri seara iesind din concurs cu fruntea sus. Saptamana viitoare alte doua echipe se vor duela pentru a-si atinge scopul: Cristina Rus si Bogdan Negrea se vor "bate" pe ringul de dans cu Raluca Arvat si Virgil Hudici.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.