Actrita titulara in telenovela "Lacrimi de iubire", Nicoleta Luciu nu refuza nicio provocare atunci cand vine vorba de filmul de televiziune.

Bruneta de la Acasa TV a acceptat sa joace intr-unul dintre episoadele difuzate la emisiunea "De 3 X ori femeie", "Vreau sa simt".

Ea va interpreta rolul Monicai, cea mai buna prietena a Ceciliei Cristea, personajul principal. Afland ca amica sa nu a avut niciodata orgasm, personajul Nicoletei o va indemna sa discute cu iubitul ei, David, despre acest lucru si sa remedieze situatia. Din pacate, Cecilia, interpretata de actrita Stefana Samfira, va incerca sa vorbeasca cu mama ei, care insa nu o va intelege.

In episodul care va fi transmis in aceasta seara, de la ora 21.30 la Acasa TV, va aparea si Cornel Ilie, din trupa Vank, care debuteaza ca actor in acest film. Cantaretul va juca rolul lui Robert Oprea, un tanar care seduce femeile maritate si care va avea o idila cu Cecilia, dupa ce aceasta se va desparti de David.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.