Site-ul Infoshowbiz dezvaluie ca "victima" divei, al carei nume a devenit celebru in 1992, odata cu lansarea primei parti a filmului "Basic Instinct", este scriitorul Bernard-Henry LÚvy.

Autorul romanului "American Vertigo: Traveling America in the Footsteps of Tocqueville" a fost gazduit in locuinta lui Sharon in timpul sejurului sau in Los Angeles.

LÚvy a declarat chiar intr-o emisiune difuzata de Canal Plus ca Sharon este "foarte draguta si inteligenta" si nu a negat ca i-a fost ghid prin Paris, in perioada cand aceasta isi promova noul film "Basic Instinct 2".

La cei 48 de ani ai sai, Sharon este una dintre celibatarele in voga de la Hollywood, dupa divortul de mogulul mass-media, Phil Bronstein, iar LÚvy, unul dintre cei mai respectati filosofi si scriitori din Franta, este casatorit cu actrita si cantareata Arielle Dombasle.

Din 2004, cand s-a finalizat divortul, Sharon s-a dedicat cresterii celor doi baieti pe care i-a adoptat, Roan, de sase ani, si Laird, care are abia noua luni, si a facut donatii in scop caritabil. Actrita nu are nici o intentie sa se recasatoreasca si se concentreaza asupra carierei sale. "Nu-mi caut jumatatea, dar o astept. Oricum, doar un om foarte special, cu picioarele pe pamant, ar putea sa ma mai convinga sa-mi impart viata cu el", a declarat Sharon pentru o publicatie din Italia. "Familia mea sunt cei doi baieti minunati pe care-i am, prietenii mei si parintii mei, care sunt foarte fericiti ca m-am stabilit la Los Angeles, unde ei sunt aproape de nepotii lor", a mai spus Sharon pentru publicatia din Peninsula, adaugand ca in ultimul timp a devenit foarte selectiva cu cei pe care vrea sa ii aiba aproape.

Desi a divortat de Bronstein, Sharon incearca sa mentina totusi o legatura cu fostul sot, de dragul baiatului cel mare, pe care l-au adoptat impreuna. "Phill e un parinte responsabil si se poate spune ca avem o relatie buna. Am incercat sa mentinem o stabilitate de dragul lui Roan", a afirmat Sharon.

Frumoasa blonda, nominalizata la Oscar si castigatoarea unui Glob de Aur pentru rolul din "Casino", a anuntat deja ca mai are trei filme in plan. Doua dintre ele vor intra in productie anul acesta, iar celalalt in 2007.