Fotografiile inedite cu vedeta TV, aparute la "Matrimoniale", se afla doar pe locul 3 in topul vizionarilor celor care frecventeaza acest site

Cand vine vorba de vedetele autohtone, fanteziile barbatilor nu au limite. Putini sunt poate cei care nu viseaza macar o noapte cu starurile lor preferate.

Romanii au gasit si locul in care isi descarca pasiunile lor ascunse. In timp ce vedetele noastre habar nu au probabil de aparitia lor la rubrica "Matrimoniale", acolo unde, de obicei, se inscriu fetele singure si neconsolate, barbatii se intrec in comentarii pe marginea fotografiilor inedite gazduite de acest site.

Desi la inceputul acestei luni a aparut un "anunt-bomba", intitulat "Andreea Marin goala", sotia lui Stefan Banica jr. nu a reusit sa o detroneze pe Nicoleta Luciu si nici macar pe Laura Andresan, in topul vizualizarilor. Fara a sti ce poze "gazduieste" folderul, 6.101 de barbati au vazut-o pe "Andreea-nud", in timp ce "Nicoleta Luciu XXX" a fost "deschisa" de 6.476 de fani, iar Laura Andresan de 6.212.

Dana Rogoz se afla in "coasta" prezentatoarei Surprizelor, cu 5.966 de voturi. Fotografiile aparute in dreptul vedetelor mai sus-mentionate nu o pun intr-o lumina favorabila pe Andreea Marin. Mai mult, in dreptul uneia dintre pozele in care vedeta TV isi arata sanii, comentariile sunt destul de rautacioase. "Vrei sa sperii vecinii?" s-a adresat unul dintre membrii site-ului, intr-un mesaj privat, unui anume Robert, administratorul de la Matrimoniale, cel care a afisat fotografiile cu pricina.

Spre deosebire de Andreea Marin, in dreptul lui Lili Sandu, al Andreei Raicu, Ilenei Lazariuc, Alexandrei Dinu si al Deliei Matache apar fotografii incitante. Chiar daca vedetele mai sus-mentionate isi "arata" sanii membrilor de la "Matrimoniale", numele lor nu au reusit sa deschida ca numar putin peste jumatate din vizualizarile de care au avut parte primele trei clasate in top, Nicoleta Luciu(foto), Andresan si Marin.

De pilda, "Andreea Raicu goala" a fost "cautata" de 4.079 de barbati, iar Lili Sandu, actrita din "Pacatele Evei", de 3.121. Chiar si cu silicoane, Oana Zavoranu nu apare pe site-ul barbatilor infocati de la "Matrimoniale".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.