Zana Surprizelor incearca sa-si tina prin orice mijloace sotul, Banica jr., departe de posibilele ei rivale.
Andreea nu vrea sa o mai vada in preajma sotului ei pe fosta iubita a acestuia, Camelia Constantinescu , mama baietelului artistului. O alta cucerire a lui Stefan, Adriana Nicolae, a fost motiv de dezbatere pentru cititorii Libertatii. Optiunile acestora s-au indreptat, totusi, catre Andreea, cititorii preferand-o pe aceasta Adrianei.

Pentru a-si asigura linistea in casnicie, Stefan Banica jr. evita cu gratie intalnirile intre cele doua femei din viata lui: Camelia Constantinescu si Andreea Marin. Impreuna cu fosta iubita, Stefan discuta problemele legate de cresterea micutului Radu, in varsta de patru ani, fiind astfel nevoit sa pastreze o legatura permanenta cu Camelia. Situatia nu este deloc pe placul Andreei, actuala sotie a cantaretului care nu accepta ca "fosta" sa mai calce prin casa lor si nici ca Stefan sa o mai intalneasca.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.