Andreea Raicu, cea mai sexy vedeta votata de cititorii revistei FHM in 2005, si-a aflat originile. Publicatia in cauza i-a facut brunetei cadou, in numarul lunii aprilie, traseul stramosilor ei.

Stramosii ei s-au retras odata cu topirea gheturilor, in urma cu 16.000 de ani, in Peninsula Scandinava

Din studiul realizat de National Geografic pe baza unei probe de ADN recoltata de la Andreea, reiese ca ascendentii prezentatoarei TV au pornit acum 150.000 de ani din estul Africii. Mai exact, ea face parte din haplogrupul K, format in urma cu 16.000 de ani in timp ce Europa era in plina glaciatiune.

Membrii acestui grup au ales sudul continentului, mai cald, insa pe masura ce gheata s-a retras catre nord, stramosii Andreei Raicu au plecat si ei in acesta directie. Din aceasta cauza este foarte probabil ca majoritatea locuitorilor peninsulei Scandinave sa aiba descendenta genetica similara cu cea a vedetei de la Prima TV. Asadar, originile nu mai sunt un secret pentru frumoasa prezentatoare care, la ora actuala, este foarte bine impamantenita in sud-estul Europei, mai exact in buricul Bucurestiului, capitala Romaniei.

Basescu a ajuns inaintea lui Raicu

Stramosii presedintelui Traian Basescu au fost ceva mai rapizi decat cei ai Andreei Raicu. Conform rezultatelor ADN date publicitatii la inceputul lunii martie a reiesit ca seful statului face parte dintr-un grup format inaintea celui din care face parte vedeta. Este vorba de R1B ai carui membri au fost primii locuitori ai Europei vestice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.