Cristina Rus a hotarat, in urma unor intalniri cu managerul si cu impresarul trupei Blondy, sa continue sa cante in trupa, "neintelegerile ivite nefiind de natura sa impieteze asupra activitatii acesteia", se arata intr-un comunicat remis de impresarul trupei.
La 11 ianuarie, in urma negocierilor purtate la o firma de avocatura, Cristina Rus, managerul Radu Groza si impresarul Lucian Mitrea au decis ca trupa Blondy isi va continua activitatea in lumea muzicii in aceeasi formula ca si pana acum.

In comunicat se mai arata ca tot ceea ce s-a scris cu privire la relatia Cristinei Rus cu managerul Radu Groza si impresarul Lucian Mitrea a fost generat de o neintelegere. "Problemele financiare la care Cristina a facut referire aveau in vedere drepturi banesti care au fost cu precadere aferente lunii decembrie si care au fost achitate in totalitate", se precizeaza in comunicatul semnat de Radu Groza si de Lucian Mitrea.

Cei doi sustin ca, in prezent, nu exista nici o obligatie de plata restanta din partea vreuneia dintre parti si ca au inceput negocierile cu Cristina Rus in vederea incheierii unui nou contract.

Andreea Banica a semnat deja prelungirea contractului de management si impresariat artistic cu managerul Radu Groza si impresarul Lucian Mitrea, se mai arata in comunicat.

La inceputul acestui an au aparut mai multe zvonuri ca cele doua componente ale trupei Blondy ar urma sa se desparta din cauza unor nemultumiri, mai ales financiare, ale Cristinei Rus.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.