Furtuna despartirilor din muzica autohtona loveste iar - de data aceasta in sanul trupei A.S.I.A.. Surse din showbiz sustin ca Irinei (a doua din dreapta), lidera grupului, i se pregateste debarcarea, urmand ca celelalte trei fete sa-si aleaga o noua colega.

Toata lumea se intreaba cum de s-a ajuns in aceasta situatie, cunoscute fiind influenta si pozitia privilegiata de care s-a bucurat Irina in cadrul grupului? Povestea e lunga si complicata, dar "Libertatea" a reusit s-o descalceasca. Ultimul numar din "Star" dezvaluie relatia intima dintre Irina (A.S.I.A.) si omul de afaceri Marius Vizer. Se pare ca in plan sentimental frumoasa bruneta nu s-a putut decide mult timp intre doi barbati: Florin Ionescu, impresarul trupei A.S.I.A. si iubitul ei oficial, si Marius Vizer, om de afaceri, 46 de ani, divortat si tatal unui baiat de 20 de ani. inaintea Sarbatorilor de iarna, Irina a rupt insa pisica in doua: s-a despartit de Florin si a petrecut Craciunul in Austria alaturi de Marius Vizer. Cantareata s-a intors in tara de Revelion pentru concertul pe care l-a avut cu trupa, dar imediat dupa aceea a parasit Romania si i s-a alaturat iubitului.

Nimeni nu stie la ora actuala unde se afla cei doi, Irina nemaifiind de gasit nici macar pentru prietenii apropiati. Aceiasi prieteni ne-au spus ca ar fi auzit-o pe Irina spunand ca cel putin pana ce Vizer nu isi rezolva problemele cu justitia (omul de afaceri e dat in consemn la frontiera), nu are de gand sa mai revina in tara. * Florin Ionescu: "Da, m-am despartit de Irina. Nu stiu unde se afla acum si nici nu ma intereseaza. in prezent, am alta iubita, de profesie manechin, pe nume Sanda". in acelasi timp, in cadrul trupei au inceput miscarile de... trupe, ca sa zicem asa. Pana acum, A.S.I.A. si-a schimbat componenta de trei ori. Desi fetele care au parasit grupul nu au comentat oficial motivul, neoficial s-a vorbit despre temperamentul si fitele Irinei, care ajunsesera de nesuportat. Mai mult, relatia intima cu impresarul Florin Ionescu ii conferea Irinei un ascendent asupra colegelor ei, bucurandu-se de un tratament privilegiat. Acum insa, roata s-a intors: nici colegele ei, nici mai-marii trupei nu mai vad nici un motiv pentru care ar mai trebui sa o suporte pe Irina, asa ca deja se discuta debarcarea brunetei. Mai ales ca exceptand concertul de Revelion, Irina nu s-a mai obosit sa-si faca aparitia la celelalte showuri pe care trebuia sa le sustina A.S.I.A. in aceasta situatie, managerii trupei au luat decizia sa anuleze intreg programul concertistic pentru a evita o situatie umilitoare.

Conform unor surse apropiate trupei, compozitorul Adrian Ordean, "parintele formatiei", va face schimbarea de componenta in circa doua saptamani. * Adrian Ordean: "Daca va pleca Irina? Nu stiu... Eu pot face orice schimbare vreau. si nu vad de ce nu as putea-o schimba pe Irina! Dar nu va pot spune ce decizie am luat. Va asigur insa ca este o solutie buna pe care o veti afla peste doua saptamani".

Cine este noul iubit al Irinei?

Presedinte al Uniunii Europene de Judo, Marius Ladislau Vizer e anchetat de procurorii PNA pentru trafic de influenta si luare de mita. Cetatean austriac de origine romana, Vizer impreuna cu Ioan Lascau (fost sef al finantelor bihorene) a pretins unui om de afaceri 18 miliarde de lei in schimbul unor interventii pe langa functionari din diferite ministere in vederea decontarii preferentiale a unor lucrari de 185 de miliarde lei. Procurorii au emis pe numele lui Marius Vizer un mandat international de aducere si a fost dat in consemn la frontiera.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.