* As vrea, daca nu va deranjeaza prea tare, sa va plictisesc cu un mic, dar vioi, citat din Gina Pistol (o domnisoara care a devenit vedeta pentru ca a pozat in "Playboy"), extras dintr-un minunat promo al postului Euforia Lifestyle TV: "Pot sa ma culc cu un barbat dupa trei minute". Intrebarea care se naste instantaneu, draga Gina, e una ingrozitor de simpla: Chiar atit de greu te lasi?

* Cu singe si o ditamai cicatricea pe fata, pseudomanelistul Liviu de la L.A. zice, intr-o reclama a unei marci de margarina, cam asa: "Cristina m-a impins sa fac gestul asta disperat. Oare voi ramine cu Irina?". Ma rog, conteaza prea putin ce zice si conteaza prea putin cine sint Cristina si Irina (daca tineti neaparat sa aflati asta, pot sa va lamuresc: sint doua personaje din "Secretul Mariei"). Ce mi se pare mie mai important e ca omul se prezinta in reclama in halul in care se prezinta. Oare studiile de piata or fi demonstrat ca singele si ranile cresc apetitul consumatorilor de margarina? Si-atunci cum ramine cu consumatorii de ketchup? Alora, ca sa saliveze, tre’ sa li se ofere direct imagini cu crime salbatice naclaite de singe?

* In mod clar, OTV-ul are, printre telespectatorii care trimit SMS-uri, ori unii foarte, foarte prosti, ori unii plini de umor. Altfel nu-mi explic mesajul pe care cineva l-a adresat invitatelor paranormale ale lui Dan Diaconescu: "Mi-a murit hamsterul. Il chema Fester. Unde-i acuma?". Din nefericire, despre paranormalele cu pricina n-as putea spune ca au umor. Daca ar fi avut, macar una dintre ele ar fi dat raspunsul corect: "Cum unde e? Aici, linga noi, in studioul OTV. S-a reincarnat in Dan Diaconescu!".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.