Alina e cititoarea care i-a atras atentia cantaretului. El o va invita la cina pentru a se cunoaste mai bine.

Placut surprins de scrisorile pe care zecile de admiratoare i le-au trimis dupa ce Libertatea i-a publicat anuntul matrimonial, Fizz a decis ca o va invita la o masa, la un restaurant select din Capitala, pe Alina din Bucuresti.

"Mi-ar placea sa o cunosc pentru ca, pe langa faptul ca este frumoasa, m-a caracterizat bine: eu nu sunt o persoana cu "fite". Nu am vedetisme si nici nu suport vedetele care se dau "mari". Vedetele sunt persoane obisnuite, aflate mai mult in atentia celor din jurul lor prin natura meseriei. Mi-a fost greu sa ma decid, pentru ca am primit multe scrisori de la fete frumoase. M-am convins inca o data ca Romania are cele mai frumoase femei. Am inteles ca Alina are si o fetita de 3 ani. Mie imi plac mult copiii si, daca fetita seamana cu mama ei, e cu certitudine foarte frumoasa. In zilele urmatoare o voi invita pe Alina la un restaurant din Bucuresti, pe care-l prefera ea si vom incerca sa ne cunoastem mai bine".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.