Odata cu venirea primaverii, cantareata Andreea Banica si-a adus aminte de problemele pe care le are in propria "ograda" si si-a alocat doua zile pentru a le rezolva. Vedeta a profitat de o "fereastra" pe care o avea in program si s-a dus la Eforie Sud, pentru a reamenaja curtea afectata de inundatiile de anul trecut. Blonda a adus cu ea si o echipa de muncitori din Bucuresti, "niste baieti foarte priceputi la astfel de treburi", care vor reface pavajul.

"Eu nu prea ma implic, pentru ca sunt racita. Mai mult se ocupa Lucian, el se pricepe oricum mult mai bine decat mine la astfel de lucrari. Din pacate, m-am imbolnavit si acum trebuie sa fac injectii ca sa pot iesi din casa. Profit insa de timp pentru a mai sta cu sora mea", ne-a declarat Andreea. Cantareata a mai precizat ca pavajul din curtea sa s-a deteriorat la inundatiile de anul trecut si in iarna care tocmai s-a incheiat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.