Dansatoarea orientala Jasmine s-a programat, pentru a doua oara, la estetician cu scopul de a-si face un implant permanent in buze. Desi asta trebuia sa se intample de prima data, blonda s-a speriat si s-a multumit doar cu un tatuaj contur de buze.

Jasmine nu a fost niciodata multumita de forma gurii ei apeland permanent la trucuri de machiaj pentru a crea iluzia optica dorita. In cele din urma s-a decis sa schimbe situatia. Initial, ea si-a facut, pentru proba, injectii cu ser fiziologic, o masura temporara, si pentru ca i-a placut foarte mult rezultatul, s-a decis sa apeleze la una permanenta. Chiar inainte de Paste, dansatoarea va recurge la implanturi. Tot permanent va fi si tatuajul pe care intentioneaza sa si-l faca intr-o zona intima. Acesta va reprezenta initiala "R" scrisa in japoneza, prima litera a numelui iubitului sau, Radu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.