Este trist sa fii in pielea actritei Lindsay Lohan. Mai ales atunci cand reuseste, in mai putin de o saptamana, sa-si ridice fusta in cap de doua ori. Mai intai, i s-au aprins calcaiele dupa actorul George Clooney, caruia i-a facut ochi dulci, fara succes, intr-un club de noapte din New York. Dupa cateva zile, tanara de numai 19 ani si-a ridicat fusta in cap, de data asta la propriu, aratandu-si chilotii, la gala Kids Choice Awards.

Daca in prima situatie, Lindsay s-a impacat cu gandul ca este departe de idealul feminin al celebrului Clooney, la Kids Choice Awards ea a fost protagonista unuia dintre cele mai penibile momente. Asistenta, formata in mare parte din copii, a ramas cu gura cascata la podiumul pe care defila o actrita mai mult dezbracata. Cu asemenea iesiri publice, Lohan va ramane departe de idealul de "femeie fantastica" la care viseaza.

De altfel, drogurile si bulimia par sa-si puna amprenta definitiv pe cariera actritei din "The Mean Girls".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.