Victoria Beckham scrie, impreuna cu criticul de moda Hadley Freeman, o “biblie a modei” care va aparea pe piata in aceasta toamna, relateaza editia electronica a tabloidului Mirror.

Initiativa fostei membre a trupei Spice Girls intervine la scurt timp dupa ce a declarat presei ca, de-a lungul vietii ei, nu a citit prea multe carti. "Lucrez la acest proiect de sase luni. A fost greu sa tin secretul pentru ca sunt extrem de incantata de aceasta initiativa. Sunt foarte bucuroasa ca oamenii vor afla despre aceasta carte pentru ca voi putea vorbi despre ea", a declarat Victoria.

In cuprinsul cartii, care se va numi "That Extra Half an Inch", Victoria Beckham isi intervieveaza designerii favoriti, ofera sfaturi privind modul in care o femeie poate fi stilata in orice situatie si include si o scurta istorie a modei. "Cartea va fi absolut minunata, una dintre cele mai bune produse vreodata in domeniul modei. Ea nu va fi insa genul de publicatie care sa fie pusa demonstrativ pe masuta pentru cafea, ci va include numeroase sfaturi practice", a declarat un responsabil al Penguin, editura care va publica volumul.

"Victoria este fan al designerilor de la Cavalli si Dolce and Gabbana. Cu toate acestea, ei ii place sa isi cumpere lucruri si din magazinele normale, unde preturile sunt de zece ori mai mici decat la casele de moda", a declarat sursa citata. "Daca exista ceva la care Victoria sa se priceapa foarte bine, acel lucru este moda.

Hadley este expert in domeniu si a fost surprins sa vada cat de mult s-a implicat Victoria in acest proiect. Cei doi au colaborat excelent si produsul final a inceput sa se contureze", a adaugat responsabilul Penguin.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.