Cei patru baieti de la Akcent sunt protagonistii unui reality-show intitulat “Akcentu’ pe U” ce se va difuza pe postul muzical U TV.
Emisiunea este realizata fara scenariu, iar imaginile prezentate cuprind viata lor din turnee atat in tara cat si in strainatate, sedinte foto, emisiuni, dar si detalii ale vietii lor personale. Ideea show-ului a aparut anul trecut, la o filmre pentru acest post muzical.

Producatorii au fost impresionati de dezinvoltura si de atitudinea mereu pozitiva a baietilor si astfel s-a nascut ideea programului. Primul episod va putea fi urmarit sambata, pe U TV, de la ora 13.00.
In aceasta perioada, Akcent reinregistreaza un album ce va fi lansat in strainatate. Peste cateva zile, ei vor incepe un turneu in sapte orase ale tarii, dupa care va urma o serie de concerte in Olanda, Finlanda, Japonia si Statele Unite.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.