La doar cateva zile de la pronuntarea divortului de Lidia, Claudiu Niculescu si-a facut aparitia alaturi de iubita sa, Diana Munteanu, intr-un club “de fite” din Bucuresti. In plus, apropiati ai acestora dau ca sigura casatoria celor doi pana la sfarsitul acestei veri.
Pe durata sederii lor in Bosai, de la ora 1.00 noaptea pana in zorii zilei urmatoare, cele doua vedete nu s-au dezlipit una de cealalta si s-au sarutat indelung. Cuplul a sarbatorit ca la carte eliberarea partii masculine din "jugul" casniciei. Desi s-a cumintit, relatia fotbalistului cu VJ-ul de la MTV, Diana Munteanu, nu este vazuta cu ochi buni de ceilalti dinamovisti, care au inteles ca olteanul este fericit alaturi de frumoasa blonda, insa nu sunt de acord ca de dragul unei femei prietenul lor sa uite de copiii sai.

In acest moment, cei mai buni prieteni ai lui Claudiu Niculescu sunt Ionel Danciulescu si Andrei Margaritescu. Pe de alta parte, Diana Munteanu a scapat de vesnica ei drama, aceea a relatiilor amoroase incheiate mai mereu prematur


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.