Ca si echipele despre care prezinta stiri in fiecare seara la Antena 1, si Simona Patruleasa se poate lauda cu o multime de suporteri, care mai de care mai infocati.

Printre cei care fac galerie brunetei de la pupitrul stirilor sportive se numara si fostul arbitru Ion Craciunescu, originar, ca si ea, din Ramnicu Valcea. Actualmente presedinte la Politehnica Timisoara, Craciunescu are grija ca vedeta Antenei 1 sa nu isi piarda entuziasmul sau optimismul, din cauza unor vorbe veninoase raspandite in presa de rauvoitori.

Potrivit propriilor marturisiri, Simona a primit incurajari telefonice de la concitadinul ei, dupa ce un ziar a publicat un material negativ la adresa ei. "M-a sunat si mi-a spus ca nu cumva sa renunt", a dezvaluit Patruleasa interventia de moral a fostului "fluieras". Inainte de a deveni invatatoare, Simona a cochetat cu modelingul, iar un rol important pe acest drum l-a avut si Ion Craciunescu.

Fostul arbitru a ajutat-o pe Simona sa se inscrie la un concurs de frumusete sub egida magazinului de electronice pe care il patrona la vremea aceea. Nu putini au fost cei care nu au vazut cu ochi buni relatia dintre Simona si Ion Craciunescu, gurile rele acuzandu-i atunci ca au depasit cu mult granita unei simple prietenii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.