Dragos Constantinescu, fiul fostului presedinte Emil Constantinescu, a avut o relatie extraconjugala, pana de curand, cu actrita de telenovele Ioana Ginghina.

Aceasta este cunoscuta publicului devorator de telenovele din serialele romanesti de succes "Numai iubirea" si " Lacrimi de iubire" .

Ioana Ginghina a fost casatorita cu un actor, de care a divortat legal la inceputul acestui an. De separat, ea s-a separat de fostul sot la sfarsitul anului trecut.

Nici nu s-a despartit bine de fostul sot, ca Ioana a devenit extrem de apropiata cu fiul fostului presedinte Constantinescu. Cei doi au iesit mai multe luni impreuna, chiar au fost vazuti in cea de-a doua saptamana a lunii ianuarie intr-un Carrefour din Bucuresti, la cumparaturi. Dragos Constantinescu era atunci casatorit, dar si el a divortat, asa cum ati putut citi, in exclusivitate, in "Averea".

Dupa ce Dragos a incheiat relatia cu Ioana, aceasta si-a gasit se pare, in sfarsit, perechea. Este vorba de Cove - actorul Gabriel Coveseanu - pe care il stiti din emisiunea " Surprize, surprize" unde era coprezentatorul Andreei Marin. Cei doi s-au cunoscut la repetitii la Teatrul Ion Creanga din Bucuresti, unde amandoi apar in diferite piese de teatru. Culmea, ca o ironie a sortii, Ioana a fost colega de platou, cand filma telenovelele in care a jucat, cu Oana Zavoranu, ani de zile logodnica lui Cove. Si cu Oana, Ioana nu avea cea mai buna relatie, spun colegii lor.

Razbunarea Ioanei, sau nu, cert este ca ea si cu Cove formeaza un cuplu dragut.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.