Pe 23 iunie 2006, Stadionul National “Lia Manoliu” va fi gazda primului concert Depeche Mode din Romania.

Spectacolul se preconizeaza deja a fi "evenimentul deceniului"! Inca de la anuntarea concertului, organizatorii au fost asaltati cu intrebarea "Cine va deschide show-ul?!"... Romania este singura tara in care Depeche Mode si managementul trupei au acceptat ca deschiderea spectacolului sa fie asigurata de artisti locali. Mai multi, artisti au lansat propuneri si toate variantele au fost trimise catre aprobarea managementului Depeche Mode.

Vestea nu a fost divulgata nici macar norocosilor artisti decat cu zece minute inaintea anuntului oficial, imediat dupa ce organizatorii au primit confirmarea oficiala. Cei alesi sa urce pe scena in deschiderea concertului Depeche Mode in Romania sunt Sistem si Suie Paparude!

Cele doua trupe au pregatit un program unic pentru acest eveniment, evoluand alaturi pe aceeasi scena in timpul celor 30 de minute de recital. Pe scurt, Sistem Vs. Suie Paparude va insemna: muzica de cea mai buna calitate, instrumente neconventionale si efecte speciale!

Chiar daca o parte din mister s-a risipit, se mai pregateste o surpriza: incepand cu ora 16, cand se va face intrarea spectatorilor pe stadion, si pana in momentul in care Sistem si Suie Paparude vor intra pe scena, un DJ autohton va asigura warm-up-ul. Numele DJ-ului nu este cunoscut inca, dar in mod cert va fi preferatul comunitatii electro din Romania: sansa de a vota DJ-ul care va "incalzi spiritele" fanilor Depeche Mode revine cititorilor revistei Clubbing Mag.

Cei care nu si-au achizitionat inca biletele mai au sansa de a o face la magazinele Diverta si la Sala Palatului, categoriile disponibile fiind cele la preturile de 110, 80 si 60 RON. Biletele de 140 si respectiv 90 RON s-au epuizat deja, fiind cele mai solicitate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.