Stefan Banica Jr. si Olivia Steer au stat patru ore alaturi de telespectatorii care au ales sa accepte invitatia la dans, lansata de Pro TV. Pentru a doua vineri, consecutiv, cei doi prezentatori au ascultat povestile emotionante ale concurentilor, de data asta pe ritmuri de salsa si R&B. Povestea duelului dintre Raluca Arvat si partenerul sau, Virgil Hudici, pe de-o parte si Radu Ille si Lavinia Ghita pe de alta parte, dar si celelalte dansuri in care s-au avantat perechile ramase in concurs, au adus peste 2 milioane de romani in fata micului ecran. "Dansez pentru tine" a inregistrat 18, 2 puncte de rating, apogeul serii fiind atins la 22.08 minute.

Chiar daca Radu Ille si Lavinia Ghita au fost nevoiti sa paraseasca competitia, cei doi au demonstrat ca s-au dedicat trup si suflet concursului si ca au muncit pana la epuizare. Din pacate, preferatii juriului si ai publicului a fost perechea formata din Raluca si Virgil.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.