Daca alte femei "gusta" cele noua luni de sarcina cu maxima placere si declara, dupa nastere, ca a fost cea mai frumoasa perioada din viata lor, Angelina Jolie se situeaza exact la polul opus. Vedeta e deranjata ca s-a ingrasat si are de gand sa apeleze la chirurgia estetica imediat dupa nastere pentru a redeveni sexy. Mai exact, vrea sa-si faca liposuctie pentru a scapa de grasimea si pielea in exces de pe burta si sa-si ridice sanii.

Dr. Juris Bunkis, un plastician faimos din California, a declarat pentru National Enquirer ca graba le-ar putea dauna Angelinei si bebelusului ei. Liposuctia o va impiedica sa-si ia copilul in brate o vreme, iar substantele folosite in operatia de lifting a sanilor ar putea ajunge in laptele cu care e hranit micutul; prin urmare, Angelina ar trebui sa astepte pana ce intarca si abia apoi sa intre sub bisturiu...


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.