Dupa ce a pilotat in sudul Frantei, un avion identic cu cel pe care-l detine, in California, Angelina Jolie s-a gandit sa urmeze sfatul medicului si sa "stea la sol".

Insarcinata in 7 luni si jumatate, Angelina s-a urcat cu greu in cabina de numai doua locuri si a insistat sa nu aiba copilot, preferand sa ignore chiar si riscul de a naste prematur. Ea va naste pe 18 mai, dupa cum dezvaluie "Star Magazine", iar singura cale pentru a-si potoli setea de adrenalina s-a dovedit a fi o vizita la o sala unde se practica yoga. Iubita lui Brad Pitt nu a plecat singura prin Paris, ci alaturi de fiul ei adoptiv, Maddox.

Plimbarea prin capitala franceza a lui Maddox, alaturi de celebra lui mama, nu le-a scapat paparazzilor care-i urmaresc pretutindeni, facand abstractie de garda de corp, care protejeaza familia 24 de ore din 24.

Familia Pitt-Jolie a ales o locuinta intr-un cartier select, insa prefera sa traiasca o viata normala, fara sa se ascunda de blitz-urile care-i vaneaza non-stop.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.