Numele noastre ne influenteaza pe tot parcursul vietii.

Prenumele Dana indica o persoana curajoasa, razboinica, puternica, dintr-o bucata, pe care te poti baza la greu. Poate ca Ruxandra Gheorghe a vrut sa verifice spusele cartilor, cand a provocat-o sa participe la Parteneri de week-end pe fosta sotie a lui Ovidiu Branzan, actuala prezentatoare a emisiunii ''Meseria - Vedeta", Dana Razboiu.

Relaxata, luminoasa, Dana povesteste despre placerile, dar si dificultatile meseriei de ,,vedeta care-si creste singura copilul", precum si despre emisiunea la care lucreaza. Ii este dor de focul continuu al stirilor, dar este foarte implicata si in aceasta emisiune, care ii da ocazia de a intalni oameni speciali si de a face o comparatie intre ce insemna sa fii vedeta inainte si ce inseamna acum.
Are un program incarcat, dar incearca sa pastreze un echilibru si cu viata de familie, de aceea atunci cand are putin timp iese in oras cu Victor.

Dana spune rugaciunea de seara impreuna cu baietelul ei care ii aminteste, daca uita cumva, ca a sarit peste ritualul lor zilnic.
De altfel, mama si fiul sunt foarte uniti, iar micutul e in perioada cand o imita in toate.
Desi singura si neconsolata, teverista isi doreste ca Victoras sa aiba inca doi frati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.