Supermodelul Naomi Campbell a fost retinuta, joi, de Politia din New York, fiind acuzata ca si-a lovit menajera cu un telefon mobil, au afirmat surse din cadrul politiei, transmite AFP.

Poltistii au vizitat victima la spital, dupa care au chestionat-o pe Naomi la domiciliul ei. Victima are o lovitura la nivelul scalpului si a acuzat-o pe Naomi Campbell ca a aruncat in ea cu un telefon mobil, a indicat NYPD. Politia a descris victima drept o femeie de origine hispanica, in varsta de 41 de ani.
Naomi Campbell a fost retinuta la un comisariat din New York, in asteptarea adierilor la un tribunal din Manhattan. Supermodelul a negat, in fata judecatorilor, ca si-ar fi agresat menajera. Avocatii lui Campbell sustin ca femeia vrea sa se razbune pe topmodel pentru ca a dat-o afara, potrivit BBC News Online.

Procurorii au afirmat, insa, ca Naomi se imbraca pentru a aparea la emisiunea lui Oprah Winfrey si pentru ca nu a gasit o pereche de blugi a acuzat-o pe Ana Scolavino, menajera sa, ca i-a furat si a aruncat dupa ea cu un telefon mobil. In plangere se mai arata ca femeia a avut nevoie de patru copci pentru taietura de la nivelul cefei.

Nu ar fi prima data cand Naomi ar fi acuzata de comportament agresiv, ea fiind cunoscuta pentru temperamentul coleric. In 2000, modelul a pledat vinovata in fata unui tribunal canadian, ca ar fi agresat-o, doi ani mai devreme pe asistenta ei. Aceasta, Georgina Galanis, a acuzat-o ca a strans-o de gat si i-a dat cu telefonul in cap. Naomi a scapat basma curata in urma unei intelegeri.

In trecut, manechinul a trebuit sa se interneze intr-o clinica din Arizona pentru a incerca sa-si controleze comportamentul si sa isi modereze accesele de furie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.