Febra musculara, vanatai, intinderi de ligamente, lacrimi si alte incidente, toate fac parte din programul de zi cu zi al vedetelor Raluca Arvat si Radu Ille, care se confrunta, astazi, la Pro TV, in duelul din cadrul emisiunii "Dansez pentru tine".

"M-am atasat de Virgil Hudici, partenerul meu din emisiune. El viseaza sa-si ajute nepotul, bolnav de autism infantil, cu un tratament de ultima ora in Anglia. Chiar daca imi este greu sa dansez ca un profesionist, fac tot ce pot pentru a fi la inaltime. Repet 5 ore pe zi de doua saptamani. Da, mai cad, ma mai lovesc, am capatat si vreo trei-patru vanatai, dar nu-i nimic, astea trec", marturiseste Raluca Arvat.

Desi dupa prima editie a emisiunii, stirista de la Pro TV a avut o cadere de calciu din cauza efortului si a oboselii acumulate intr-o saptamana de antrenamente si repetitii, planul ei nu s-a schimbat, ci a devenit mult mai puternic. "Iau vitamine, calciu, incerc sa ma odihnesc bine noaptea pentru ca la repetitii sa dansez cat mai bine".

Raluca crede ca dansul este o modalitate foarte frumoasa de exprimare si comunicare si poate fi folosita oricand de oamenii care au o inclinatie si o placere pentru aceasta arta.

"Mi-au placut intotdeauna manifestarile de bucurie ale sportivilor, mi se par naturale, simpatice si expresive. Ronaldinho, de exemplu, dupa ce da un gol isi atinge inima, apoi priveste cerul si dupa aceea danseaza. Sunt niste manifestari firesti, de bucurie, pe care eu le savurez de fiecare data", spune simpatica bruneta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.