La National TV lucrurile nu merg conform contractelor incheiate. Postul datoreaza bani unor fosti angajati care lupta in instanta pentru a remedia situatia. Desi nu mai colaboreaza cu televiziunea in cauza, Raluca (Big Brother) mai are de primit 1.500 euro, iar Doru Octavian Dumitru, 30.000 euro.

Fosta angajata a postului nu si-a primit banii din contract

Despartirea Ralucai Lazarut de National TV nu a fost una voita. Desi ruptura s-a produs in urma cu aproape patru luni, relatiile dintre cele doua parti sunt si in ziua de azi tensionate. Totul a pornit de la banii pe care fosta concurenta de la Big Brother nu i-a primit in urma colaborarii sale cu televiziunea in cauza. Raluca a realizat la finele anului trecut cateva editii ale unei emisiuni de life- style. Produs de Alida, si ea fosta "surioara", formatul a trecut preselectia si a intrat pe post. Totul a decurs conform planului si desi show-ul a avut un nivel de audienta destul de bun, prezentatoarea nu si-a primit banii conveniti in contract decat pentru primele doua episoade - 1.500 de euro. Ceilalti 1.500, pentru alte doua aparitii, s-au facut uitati. Raluca a incercat in repetate randuri sa recupereze ceea ce i se cuvine insa nu a reusit sa capteze atentia nimanui. Aceasta sustine chiar ca a fost sfatuita sa isi ia gandul de la bani caci este prea tarziu sa-i mai primeasca.

Umoristul se judeca de trei ani

Cazul ei nu este singular. Surse din interiorul televiziunii sustin ca Doru Octavian Dumitru a dat in judecata conducerea postului TV pentru 30.000 de euro.

La atat se ridica datoria acumulata de neplata salariilor stabilite in contract. Umoristul umbla prin tribunale de aproape trei ani de zile pentru recuperarea banilor. El a realizat timp de mai multe luni un talk-show de divertisment.

Tensiuni in post

Atmosfera din trustul National este din ce in ce mai tensionata. Dupa seria de concedieri de la N24 si National TV si desfiintarea postului Favorit TV, angajatii ramasi se tem pentru slujbele lor. Teama este intemeiata - si ei si-au primit banii cu o intarziere de trei luni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.