Cercetatorii de la Universitatea St. Andrew ne ajuta sa intelegem care sunt motivele pentru care femeile sunt atrase de barbati si invers.

Un lucru este sigur: ambele sexe apreciaza look-ul partenerului. Studiul rastoarna un concept inradacinat in randul sexului tare, potrivit caruia, barbatii care miros bine sunt si cei mai atractivi pentru femei.

Ei bine, cercetarile efectuate pe 30.000 de subiecti din 170 de tari arata ca femeile gasesc mult mai atragator un barbat urat decat unul parfumat.

Barbatii cu ochii albastri sunt considerati mai maturi din punct de vedere sexual, cei cu un look sanatos sunt o atractie pentru femeile insarcinate, iar cei cu umerii lati, degete lungi si un corp intretinut la o sala de fitness sunt preferati de majoritatea femeilor.

Studiul arata ca felul in care sunt vazuti barbatii de catre femei depinde in mare masura de ciclul menstrual. In perioadele fertile, femeile prefera barbatii macho, gen George Clooney, in timp ce, in restul lunii, ele considera ca barbatul ideal este cel cu infatisarea actorului Leonardo DiCaprio.

Acelasi studiu arata ca, Marylin Monroe este pentru barbati un sex-symbol, in primul rand datorita taliei sale perfecte de 70 de cm. Este si motivul pentru care femeile cu aceasta talie atrag mai mult privirile barbatilor decat altele.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.