Trebuie sa va mai zic ceva despre emisiunea-concurs - de - dans "Dansez pentru tine". Anume ca, la momentul clasamentului final, uneia dintre vedete, adica Ralucai Arvat de la stirile sportive ale PRO TV, i s-a facut rau si a fost nevoita sa se retraga pentru a primi ingrijiri medicale. Ma gindesc ca, dac-o fi faultat-o cumva partenerul ei de dans, la proba de tango salbatic si pasional, producatorii ar trebui sa se sesizeze din oficiu si sa ia masuri. Adica, sa le dea, domnule, concurentilor care gresesc, cartonase galbene sau rosii, in functie de gravitatea faptei comise.

Si zise Mihaela Tatu, intr-una dintre serile trecute, in timpul unei dezbateri despre alcoolism: "Alaturi de noi este un tinar de 47 de ani, care a fost, timp de 15 ani, dependent de alcool". Eu cred ca omul a fost in culmea fericirii auzind chestia asta. Poate doar faptul ca nu l-a luat dupa aia nici cu "Ia zi, pustiule, ce probleme ai avut cu bautura!" si nici cu "Auzi, bai giga, parintii tai stiu ca ti-ai baut mintile atitia ani?" sa-i mai fi intunecat putin bucuria.

Ca tot veni vorba despre alcool, ce credeti ca s-a intimplat intr-un calup publicitar de pe Acasa TV? Pai, a fost mai intii o reclama la nu stiu ce bautura alcoolica, dupa ea au fost unele la biscuiti sau cosmetice, iar dupa cosmetice sau biscuiti a venit rindul unei reclame la un suc de morcovi. Ei, si imediat dupa sucul de morcovi s-a auzit vocea aia fioroasa care spune: "Alcoolul dauneaza grav sanatatii". Mie mi s-a parut haios faptul ca au bagat avertismentul dupa morcovi, dar parca mai misto ar fi fost daca-l bagau dupa o apa minerala sau dupa un lapte praf pentru bebelusi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.