Maestrul in artele martiale japoneze, Steven Seagal, este un popular erou al filmelor de actiune si nu numai.

Dupa ce a vazut-o la un eveniment monden, starul american si-a stresat colaboratorii cerandu-le insistent fotografii cu vedeta noastra

Starul este pasionat si de femeile frumoase, capatandu-si chiar un renume in acest sens. Anul trecut, de exemplu, Seagal a facut un casting atipic la Hotelul Marriott, unde era cazat. Cateva zeci de tinere manechine au facut coada la usa camerei sale si au raspuns la intrebari de genul "ai iubit"?, "stii sa faci masaj"? si altele.

Multe dintre ele nu au rezistat ispitei de a fi in preajma unui star ca Steven Seagal si au acceptat sa il insoteasca si sa-si petreaca timpul cu el. Doar doua-trei modele au ramas ferme pe pozitie nelasandu-se intimidate de prezenta marelui actor.

Aceeasi pozitie a adoptat-o si Anda Adam care a fost zarita de ochiul ager al americanului. Aflat, anul trecut, la o prezentare de moda, unde participa si cantareata noastra, Seagal a dat de inteles ca Anda este tipul de femeie pe care doreste sa o cunoasca indeaproape.

Cei din jurul sau povestesc ca actorul facuse o adevarata obsesie pentru cantareata. Vorbea numai despre "bruneta aceea", cerandu-le asistentilor sai informatii si fotografii cu ea. Spre dezamagirea sa, Anda Adam nu i-a raspuns provocarii, ramanand impasibila in fata faimei pe care o are Seagal.

De data asta a vrut americance

La doar cateva luni de la finalizarea peliculei "Harvester", Steven Seagal s-a intors in Romania pentru a filma o noua productie, "Enemy of the Unseen".

Daca la filmarile trecute, a optat pentru Ileana Lazariuc in ipostaza de protagonista, de aceasta data, starul american a preferat sa distribuie in rolurile principale doua actrite de peste Ocean, Katie Jones (Eliana) si Ciera Payton (Jessica).

Cu toate acestea, pe genericul productiei mai raman multe personaje care nu si-au gasit inca interprete, ceea ce inseamna ca in zilele urmatoare se vor organiza mai multe castinguri la care vor participa actrite autohtone.

La pelicula "Enemy of the Unseen", Seagal va lucra cu acelasi regizor ca si la "Harvester" sau "Shadow of the past", Michael Keusch.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.