"Falling Asleep" este noul videoclip al trupei Morandi, care ruleaza de ceva vreme pe toate posturile muzicale. Marius Moga a dovedit ca nu e numai un bun compozitor, ci si un bun scenarist, pentru ca scenariul clipului ii apartine in totalitate. Regia e semnata de Marius Moga, Mark Nova si Bogdan Dumitrescu, iar director de imagine este Radu Aldea. Clipul a impresionat foarte mult, datorita multitudinii de efecte speciale folosite. Flmarile s-au derulat intr-un decor improvizat, in studiourile Media Pro Pictures.

La inceputul lunii aprilie va fi lansat si cel de-al doilea album Morandi, "Mind Fields". Primul album al trupei, "Reverse", a fost unul dintre cele mai bine vandute albume ale anului trecut si premiat cu Discul de Aur. Pentru cei ce nu stiu, Morandi inseamna: Andrei Ropcea, cunoscut fanilor sub numele de Randi, Marius Moga, Chris de Cuba la percutie, VJ Juliano si Dj Raoulo.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.