Frumoasa blonda new-yorkeza, in varsta de numai 21 de ani, a cucerit inima barbatilor din lumea intreaga, cititori ai revistei "FHM", care au votat-o anul acesta drept cea mai sexy femeie din lume.
Ea a detronat-o pe viitoarea doamna Pitt, Angelina Jolie, castigatoarea de anul trecut a topului, care ocupa acum pozitia secunda. Dupa ce rolul din filmul "Lost in Traslation" (Rataciti printre cuvinte) i-a adus consacrarea la Hollywood, Scarlett si-a continuat ascensiunea o data cu aparitia in ultimul film regizat de Woody Allen, "Match Point". Si asta nu e tot.

Editorul sef al revistei "FHM" confirma: "Este remarcabil cum Scarlett Johansson a reusit sa atraga atentia cititorilor nostri". "Unul dintre cele mai bune lucruri pentru o femeie este sa auda ca este sexy. As vrea sa le mutumesc cititorilor pentru acest imens compliment", a declarat actrita, care va aparea pe 4 aprilie pe coperta revistei "FHM".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.