Monica Barladeanu a fost nominalizata la doua categorii, Stil de Coafura si Stil feminin de vedeta la cea de a V-a editie a premiilor Pantene Beauty Awards.

La evenimentul recunoscut drept "Oscarurile Industriei de Frumusete" pentru cele 13 categorii de premiere (Frumusetea Spiritului, Stil in devenire, Stil in cuplu, Modelul masculin al anului etc.) au intrat in lupta 37 de nominalizati.

Chiar daca in cursa pentru premii se afla si nume ca Razvan Lucescu, Cristi Chivu, Mihaela Radulescu, Amalia si Ilie Nastase, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, doar doua vedete, Monica Barladeanu si Andi Moisescu, au intrat in competitie la doua categorii.

Monica Barladeanu a devenit in scurt timp cea mai cunoscuta romanca din cinematografia americana. A jucat in Buds for Life (2004), Incubus (2005), Moartea domnului Lazarescu (2005), Caved In (2006), Lost - The Hunting Party (2006), Second in Command (2006), Living & Dying (2006) si a fost vazuta in serialul Lost de peste 19 milioane de americani.
Despre marea sa pasiune, actoria, ambitioasa bruneta, care a facut cariera la Hollywood, marturiseste: ''Am luat cursuri in Los Angeles si o data cu primul rol jucat in fata camerelor mi-am dat seama ca aceasta e forma de exprimare artistica care mi se potriveste cel mai bine. Am simtit o libertate si o dorinta acerba de a ma perfectiona, ceea ce mi-a dat de inteles ca actoria va deveni profesia mea.

Personalitatiile, care au fost votate de peste 500 de profesionisti din industria de frumusete, vor fi in continuare supuse dezbaterii unui juriu format din 17 specialisti. Gala Pantene Beauty Awards, care va fi prezentata si de aceasta data de Mihaela Radulescu, va avea loc in data de 23 mai la Teatrul National din Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.