Sa va mai zic o chestie legata de noul format al PRO TV-ului, "Dansez cu tine". Vasazica, la un moment dat, Banica jr. a invitat in platou un jurist, care avea datoria sa certifice notele secrete ale unuia dintre membrii juriului, actrita Emilia Popescu. N-am inteles de ce era nevoie ca notele alea sa fie certificate de un jurist, din moment ce, fiind secrete numai fata de prezentatori, concurenti si telespectatori, fusesera oricum aratate publicului din studio. Dar, ma rog, intrucit nu mi-a cerut nimeni parerea, o sa livrez, in schimbul acestei circoteli nesolicitate, o sugestie la fel de nesolicitata, dar sincera si constructiva, zic eu. Dom’le, daca tot e nevoie de jurist la "Dansez cu tine", atunci sa se faca treaba ca lumea: sa se opreasca circulatia in tot orasul pe parcursul filmarilor, iar omul sa fie adus la emisiune intr-o blindata cu girofar, flancata de alte citeva blindate pline de lunetisti.

Toti romanii abonati la o firma prin cablu au avut prilejul sa afle, acum citeva zile, de la Stirile PRO TV, cum o chinezoaica a ingurgitat la cina o foarfeca, pe care medicii se chinuie inca sa i-o scoata din stomac. Mare atentie, baieti, cu stirile de acest gen! La ce foame e-n Romania, s-ar putea umple linistit spitalele de cetateni care, inspirati de chinezoaica, au servit la micul dejun, la prinz sau la cina ba un set de surubelnite, ba un satir, ba un fierastrau, ba o trusa de manichiura, ba un fier de calcat sau, Doamne fereste, chiar televizorul si chiar in timp ce se difuza materialul despre care vorbim.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.