O stire a "Observatorului" a sunat, zilele trecute, cam asa: "O romanca fara o mina si un roman fara un picior au incercat, in Italia, sa rapeasca un bengalez". Sa fiu sincera, cind am auzit-o, am ramas cu gura cascata si am decis ca e definitia aproape perfecta a Romaniei. Aproape perfecta, ca aia perfecta ar fi aratat, probabil, in felul urmator: Un ciung, un orb, un surd, un schiop, un hemiplegic si un debil mintal au incercat sa-l rapeasca, de la Casa Alba, pe George W. Bush, dar n-au reusit decit s-o scuipe pe Condoleezza Rice. Corect?

Ce promo credeti ca se difuza, stimati telespectatori, pe Antena 3, duminica dimineata? "In premiera la Antena 3, Dan Voiculescu e intors pe toate fetele de analistul Ion Cristoiu", asa suna respectivul promo. N-am vazut emisiunea si chiar am evitat s-o vad (imi sint suficiente stirile senzationale despre Dan Voiculescu de la jurnalele Antenelor si alte pupaturi din categoria cu pricina), dar nu m-am putut totusi abtine sa nu ma uimesc: Ce chestie, dom’le, de cind cu marele interviu al lui Vintu la Realitatea TV, toata lumea isi intoarce sefii pe toate fetele! Te pomenesti ca urmeaza Sirbu pe PRO TV si Prigoana pe Taraf TV... Ce astept eu cu mare interes e insa sa se decida si Dan Diaconescu sa-l intervieveze pe seful OTV. Parca si aud textul promo-ului: "In premiera la OTV, Dan Diaconescu e intors pe toate fetele de analistul Dan Diaconescu". Pai, normal ca de analistul Dan Diaconescu o sa fie puricat domnul In Direct. Ce, mai exista cumva alt analist la OTV si nu stiu eu?

Cu voia dumneavoastra, am vizionat o bucatica din noua si mult mediatizata productie a PRO TV, "Dansez pentru tine". E vorba despre o emisiune-concurs in care diversi cetateni danseaza impreuna cu niste vedete, in fata unui juriu, dupa ce, in prealabil, s-au antrenat sub supravegherea unor specialisti. Prezentatorii sint, in caz ca n-ati vazut deja milioane de promo-uri, Stefan Banica jr. si Olivia Steer. Ce-am observat legat de acestia din urma: ca Banica n-a lasat-o mai deloc sa vorbeasca pe colega lui de prezentare. Deschidea saraca fata gura sa zica ceva si, cum Stefan nu dadea semne ca s-ar opri din vorbit, era nevoita s-o-nchida imediat la loc. Anunta si ea gresit un punctaj de pe un monitor, probabil, din cauza ca citea dintr-un unghi fara vizibilitate, Stefan ii zicea "Olivia, vino-ncoace", dupa care o inhata ferm de-un antebrat si o tragea de-acolo. Si tot asa, ceea ce ma face sa cred ca nu e deloc bine ca emisiunea se difuzeaza in direct. Cine stie daca, intr-o zi, temperamental cum e, n-o sa se enerveze Banica si n-o sa-i faca Oliviei vreo scena de gen.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.