In emisiunea "Apropo TV" de la PRO TV, am auzit-o pe Anca Turcasiu explicind ca Sabin Balasa e un geniu. As vrea s-o intreb cine-a pacalit-o ca-i asa si mai ales de ce. Ca, daca cumva au pacalit-o Irinel Columbeanu si Monica Gabor, invitati si ei sa-si dea cu parerea despre tema aceleiasi editii din "Apropo TV", m-am linistit. Ca veni vorba despre tema emisiunii, si anume relatia dintre nasi si fini, atunci cind si unii si altii sint celebri, sa vedeti ce-a zis asta mica, Monica, in calitate de fina de botez a lui Balasa, cind i s-a pus microfonul la gurita: "In emisiunea trecuta, ati pus in cadru un tablou care nu era al lui. M-a sunat si era foarte jignit. Am incercat sa-l conving ca nu a fost cu rea intentie". Ce am inteles eu din asta: ca Sabin Balasa (care i-a devenit nas Monicai Gabor, in urma unui telefon pe care i l-a dat Irinel la ora 3.00) se duce cu pira la fina-sa de cite ori il supara cineva. Gresesc baietii de la PRO TV si pun in cadru doua tablouri cu Ceausescu si Ceauseasca, dintre care doar unul era al lui, se simte jignit si... pac, ii piraste la fina Monica. Ii da vinzatoarea de la piine restul in scirba, iar se simte jignit si... pac, o piraste si pe vinzatoare la fina Monica. Se injura cu vreun derbedeu in trafic, imediat il da si p-ala in git la fina Monica si tot asa. Care fina nu numai ca incearca sa-l convinga ca a fost vorba strict despre niste accidente si nu numai ca-i ia apararea in fata tuturor, cu autoritatea ei incontestabila de eleva de liceu, dar il si convinge, probabil, pe Iri sa scoata banul si sa-i comande lui nasicu o noua fresca-n dormitor si inca vreo trei-patru pentru bucatarie, WC-ul de serviciu, camara si hol.

Sa ne ocupam putin si de manelista Carmen Serban, nu de alta, dar iar i-au dedicat cei de la Acasa TV ditamai editia din "Povestiri adevarate". Va sa zica, impreuna cu echipa "Povestirilor", am fost mai intii acasa la Carmen Serban, care a gatit omleta, a intins rufe si ne-a explicat de vreo zece ori ca n-are menajera: "Ce, daca esti vedeta nu poti sa spargi un ou? Trebuie neaparat sa te duci la restaurant? E mai mare deranjul sa te urci in masina si sa pleci." "Stai ca plecam imediat, ca tre’ sa mai intind niste rufe! Nu ti-am zis, draga, ca n-am menajera?" Apoi am mers, impreuna cu manelista, la restaurant, unde (cu niste valuta sub breteluta de la rochie) i-a cintat Catanga la ureche, apoi la manichiura, unde si-a facut flori pe unghii si, de-abia intr-un final, la un magazin de pantofi. Ocazie cu care am aflat ca madam Serban are profesionala de incaltaminte si ca, inainte de a se apuca de cintat, a facut cu mina ei pantofi. Pai, nu-i asa ca sintem o tara al carei destin e sa fie distrusa de cizmari?

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.