22 martie e ziua in care Claudiu Niculescu a redevenit burlac, atacantul dinamovist incheindu-si oficial conturile cu Lidia, femeia cu care a fost casatorit timp de opt ani si cu care are doi copii.

Casnicia sotilor Niculescu a fost una presarata cu probleme inca de la inceput, Claudiu nefiind niciodata un barbat fidel. Lucrurile s-au agravat cu adevarat in momentul in care fotbalistul s-a mutat la Bucuresti, unde tentatiile sunt la tot pasul. Cu un fizic atractiv, olteanul a cucerit repede femeile, astfel ca, in palmaresul sau de Don Juan, se regasesc actrite, cantarete, ziariste, stewardese sau stripteuze.

De aproape un an, Ni-culescu s-a linistit, "vinovata" de acest lucru fiind Diana Munteanu, care, cu experienta ei in relatii cu fotbalisti, a stiut cum sa-l tempereze pe dinamovist si sa-i ofere suficient pentru a nu mai pofti in stanga si in dreapta.

Claudiu Niculescu si Diana Munteanu s-au cunoscut prin intermediul presei. Anul trecut, prin aprilie, ziarele de scandal speculau o posibila idila intre VJ-ita de la MTV si un fotbalist de la Dinamo, intrucat blonda era vazuta frecvent pe stadionul din sos.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.