Lumea prostitutiei este una plina de mistere si de secrete cu care va puteti familiariza daca veti urmari o noua telenovela, atipica intitulata "Marilyn".
"Acasa TV" va prezenta din data de 3 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 16.30, o productie care are ca protagonista o prostituata. Viata magica si interzisa a bordelului alaturi de lumea rigida a biroului de avocatura vor arata doua perspective diferite asupra sexualitatii. "Marilyn" este o telenovela care trateaza cu umor si fantezie conflicte actuale si care are in centru drama unei femei ce, desi a fost cu multi barbati, nu a simtit niciodata iubirea adevarata.

Actrita care interpreteaza rolul lui Marilyn este frumoasa Scarlet Ortiz, cunoscuta din telenovelele "Totul despre Camila", "Secretul iubirii", "Betty cea urata" si "Luisa Fernanda". Scarlet a primit in 2004, in Columbia, premiul pentru "Cea mai buna actrita straina", iar apoi a inceput plina de entuziasm filmarile pentru aceasta telenovela care arata romanilor o fata necunoscuta a Columbiei, contemporane. Pentru anumite secvente, "Marilyn" a beneficiat de ajutorul ONU.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.