Sfarsitul saptamanii va fi unul cu adevarat de foc pentru postul public de televiziune care va fi asaltat timp de doua zile de cele mai tari nume ale show-bizz-ului autohton.

Daca in editia de ieri v-am prezentat distributia campaniei "Zambet pentru Asia", programata pentru duminica, 23 ianuarie, in numarul de azi vom vorbi despre cel mai tare show de televiziune al anului: Gala "Cei mai iubiti", un spectacol in urma caruia romanii isi vor desemna preferatii anului 2004. Invitata speciala a show-ului prezentat de Andreea Marin va fi Ruslana, cea care a transmis cea de-a 50-a editie a concursului Eurovision la Kiev.

Simpatica solista din Ucraina a aparut ca din senin la Eurovision 2004, reusind sa cucereasca inimile telespectatorilor europeni prin prezenta sa scenica, desprinsa parca din serialul: "Xena: Printesa Razboinica". Imediat dupa castigarea concursului, gazduit anul trecut de Turcia, Ruslana a cunoscut succesul international, fiind o adevarata revelatie pe plan european, asa cum au fost considerati si moldovenii de la O-Zone. De altfel, in topul belgian din perioada mai-iunie 2004, "Dragostea din tei" a fost tinuta in sah de hitul "Wild dances", care a stationat pe prima pozitie timp de cinci saptamani.

Succesul piesei care a concurat la Eurovision i-a adus Ruslanei "Discul de Platina" in Ucraina si pozitionari in topurile din Germania si Grecia, "Wild Dances" atingand chiar si pozitia 40 in European Official Top 100 Singles.

In timpul celor trei ore de parada a celebritatilor din Romania, Ruslana isi va prezenta cele trei hituri extrase de pe albumul sau: "Wild Dances", "DikyTancy" si "Dancing with The Wolves" - ultimul aflandu-se in prezent in top 20 Belgia.

Or, avand in vedere ca muzica si stilul sau transmit la tot pasul amprenta Carpatilor, prezenta sa la Gala "Cei mai iubiti" este perfect justificata.

Andreea Marin s-a retras din cursa

Conform regulamentului acestui show, premiatii editiei precedente (2003) nu pot participa la gala din acest an, ceea ce inseamna ca cel putin la cateva dintre cele 13 categorii desemnarea castigatorilor va fi dificila. In plus, daca ne gandim ca prezentatoarea spectacolului, Andreea Marin - idolul copiilor, conform unui sondaj efectuat anul trecut -, s-a retras din cursa, evitand astfel orice fel de suspiciuni, iar Andreea Esca a castigat categoria "cea mai iubita vedeta feminina de televiziune", deci nu participa, in cursa pentru anul 2004 este greu de spus cine va castiga. In cadrul celor trei ore de show (20.00 - 23.00) se vor acorda premii la 13 categorii (cu doua mai putine decat la editia precedenta): "cea mai iubita vedeta masculina de televiziune", "cea mai iubita vedeta feminina de televiziune", "cel mai iubit interpret de muzica pop-rock-dance", "cea mai iubita actrita", "cel mai iubit om de afaceri", "cel mai iubit comic", "cel mai iubit cantaret de muzica populara", "cel mai iubit om de radio", "cel mai iubit actor", "cel mai iubit sportiv", "cel mai iubit jurnalist de presa", "cea mai iubita trupa pop-rock-dance" si "cel mai iubit creator de moda".

Fara sa cunoastem detaliile de culise, asa cum s-a intamplat anul trecut, cand lista castigatorilor a aparut inainte de show, daca am fi pusi sa alegem macar la cateva categorii, in functie de performantele din 2004, optiunile noastre ar fi urmatoarele: "cea mai iubita vedeta feminina de televiziune" - Teo, "cea mai iubita actrita" - Maia Morgenstern, "cea mai iubita vedeta masculina de televiziune" - Dan Negru (Mircea Radu a castigat in 2003), "cel mai iubit om de afaceri" - Ion Tiriac, "cel mai iubit sportiv" - Elisabeta Lipa, "cea mai iubita trupa pop-rock-dance" - Voltaj (Activ) si "cel mai iubit creator de moda" - Catalin Botezatu. Rezultatele oficiale vor fi dezvaluite sambata seara intre orele 20.00 si 23.00 la TVR 1.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.