O dansatoare americana a dat in judecata producatorii show-ului "Movin' Out" de pe Broadway, cerandu-le 100 de milioane de dolari pentru ca au dat-o afara dupa ce sanii i-au crescut prea mari pentru costumele pe care trebuia sa le poarte, relateaza Reuters.

Alice Alyse era una dintre dansatoarele de top ale spectacolului care este acompaniat de muzica lui Billy Joel. Alyse sustine ca a fost concediata luna trecuta dupa ce sanii i-au crescut de la masura de sutien C la D, in timp ce se afla in convalescenta dupa o ranire. Alyse, care are 20 de ani, a declarat ca sanii i-au crescut in mod natural in urma faptului ca trupul ei a atins maturitatea. Excluzand o crestere importanta in greutate, ea a declarat ca s-a mentinut in forma, in timp ce isi revenea dupa o accidentare la un deget de la picior survenita cand un coleg a scapat-o in timpul unor repetitii.

"Eram slaba, dar sanii mi-au crescut. Cand am probat costumele, acestea imi veneau, mai putin in zona pieptului", a declarat dansatoarea intr-o conferinta de presa. Printre acuzatiile pe care le invoca in cadrul procesului pe care l-a intentat se afla si defaimare si hartuire sexuala, Alice pretinzand daune emotionale. Avocatul lui Alyse, Larry Klayman, a declarat ca pretentia la cele 100 de milioane de dolari este justificata de faptul ca acestea sunt compensatiile pentru daunele aduse dansatoarei, dar si pentru ca "Movin' Out" a fost un spectacol foarte profitabil, "o vaca de muls a Broadway-ului".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.