Una dintre "piesele de rezistenta" ale telenovelelor produse de MediaPro, Oana Zavoranu, se pregateste sa paraseasca platourile de filmare.

Vedeta nu va mai face parte din distributia urmatoarelor seriale produse de MediaPro

In ciuda succesului repurtat pana in prezent pe frontul productiilor de gen, bruneta de la Acasa TV nu se va mai afla pe genericul viitoarelor seriale.

Strica la imagine

Motivele pentru care vedeta a spus "pas" sezonului urmator au legatura cu pregatirile pentru o cariera muzicala. "De mai bine de un an de zile ma pregatesc sa scot un album muzical. Am sprijinul unor oameni importanti cum ar fi Marius Moga sau Crina Mardare. Atat ei, cat si impresarul meu, Joey d'Alvare, nu mai au rabdare si imi spun sa ma hotarasc odata: ori telenovele, ori muzica. Am hotarat ca-i mai bine sa iau o pauza. Ca sa fie calitate trebuie sa ma concentrez asupra unui proiect. Iau o pauza de un an dupa care voi reveni in proiectele celor de la Acasa TV. Asta-i de fapt intelegerea. E greu sa stau toata ziua la Buftea, pe platou si dupa aceea sa ma ocup de celelalte treburi ale mele. E epuizant", ne-a declarat Oana Zavoranu..

Vedeta neaga faptul ca nu a mai fost cooptata in noile proiecte de la Media Pro, insistand chiar ca a primit oferte de roluri pentru trei productii.

Cu toate astea, Oana nu mai doreste sa apara intr-o a treia telenovela, dupa "Numai Iubirea" si "Pacatele Evei". Nu da bine la imagine. De altfel, acesta a fost si sfatul celor care acum se ocupa de lansarea sa pe piata ca viitoare cantareata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.