Cele mai puternice branduri de moda romanesti si internationale s-au reunit, marti seara, la Athenee Palace Hilton in cadrul primei editii a show-ului Glamour&Style.

Au lansat noile colectii de primavara - vara 2006 Castro, Stefanel, Mango River Woods featuring Bata, Tiffosi si Lotto.

La Castro materialele sunt moi si lejere: panza, matase, plasa, voal, satin, luminate de broderii manuale, infrumusetate de paiete si strasuri. Stefanel mizeaza pe auriu si impune o silueta eleganta, dar in acelasi timp sexy. Mango schiteaza pentru primavara - vara 2006 un look romantic. In acest sezon, la Mango, femeia se joaca cu contrastele delicate si urmeaza patru directii spre succes: Diva, Fabula, Marin, Alb si Negru.

Primavara River Woods e plina de vitalitate si are culori precum corai, alb, vernil, bej, grej, indigo, roz. Nici Bata nu se lasa mai prejos si propune pantofi in stilul anilor ’70: atletici, folk, etnici, casual, de oras.
Lotto propune un stil dinamic, evidentiat de un contrast puternic intre culori stinse (bej, gri cenusiu) si culori puternice ( rosu, portocaliu, albastru navy). Lotto se joaca cu elemente de inspiratie retro, dar si de inspiratie sportiva. Caracteristica de baza ramane insa folosirea fibrelor naturale.

Razvan Spiridon, imaginea Stefanel?

Nici vedetele nu au stat departe de podiumul de defilare. Daniel Buzdugan, Razvan Spiridon, Andreea Balan, Amalia Enache, Mihai Codreanu s-au inghesuit sa-si clateasca ochii cu noile tinute.
Singura care a cedat a fost Andreea Balan. Cantareata a avut nevoie de la organizatori de calciu si energizante, semn ca noua sa profesie, aceea de ziarist a inceput sa lase urme.

Vlad Enachescu a venit insotit de iubita lui Daniela Hura, dar a avut grija sa socializeze si cu publicul feminin din spatele podiumului. Cel mai castigat a fost prezentatorul serii, Razvan Spiridon. Fostul comentator sportiv ar putea deveni imaginea firmei Stefanel in Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.